Opening 19 mei

Nieuws

Opening 19 mei

banenzwemmen (32).jpg

Kom vanaf 19 mei coronakilo’s killen in zwembad Forum Kwadraat. Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Welkom zwemmers! Vanaf woensdag 19 mei worden de maatregelen voor sporten verder versoepeld op voorwaarde dat de besmettingscijfers blijven dalen. Naast zwemlessen voor kinderen tot en met 12 jaar, is het vanaf volgende week weer mogelijk om binnen te sporten. De zwembaden en andere binnensportaccommodaties zijn dan weer geopend.

Welke mogelijkheden er van 19 mei zijn, wordt op dit moment bekeken. Is het alleen banen zwemmen? Mogen de groepslessen weer doorgang vinden? Is Baby- Peuterzwemmen mogelijk? Houd de website en social media in de gaten, hierop maken wij bekend welke activiteiten vanaf 19 mei weer mogelijk zijn.

Kom jij coronakilo’s killen?

Samen houden we het veilig.

De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers en de hygiëne in de accommodatie staan natuurlijk voorop. De algemene basisregels tegen verspreiding van het coronavirus zijn daarom in onze accommodatie van toepassing: blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en draag een mondkapje. Voor ieders veiligheid en gezondheid laten we bij iedere activiteit een maximaal aantal bezoekers toe. Om teleurstelling te voorkomen, vragen we je vooraf te reserveren.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.